Súgó


Az alábbiakban a Freegames.hu-val kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre, problémákra igyekszünk választ adni.

 

Játékok

Ha játékok nem indulnak el...
A játékok futtatásához Önnek Adobe Flash pluginre van szüksége, és ennek a használatát a böngészőjében engedélyeznie kell.

Ez a legtöbb böngészőnek része, így ha a böngésző telepítésekor nem döntött másképpen, akkor ennek meg kell lennie. Ha mégsem, akkor ingyenesen letöltheti az Adobe oldaláról. Ez telefonos kapcsolat esetén néhány percet vesz igénybe, a gép vagy a böngésző újraindítására nincs szükség. Ahhoz hogy telepíthesse a lejátszó programot, Önnek megfelelő jogokkal kell bírnia a gépen. Ennek hiányában, kérjük, forduljon a helyi rendszergazdához.

Ha Ön rendelkezik a szükséges lejátszó programmal, de a játékok mégsem működnek, akkor a legvalószínűbb, hogy a lejátszó működése nincs engedélyezve. Internet Explorer esetén az ActiveX vezérlőket kell engedélyeznie, Chrome, Firefox és Opera esetén a Plugin-ek futtatását.

 

Képernyővédők

Ha nem működik a telepítő...
Akkor lehet, hogy Önnek nincs joga programokat telepíteni a gépre. Ez esetben csak egy megfelelő jogokkal rendelkező személy tudja telepíteni a képernyővédőt.

Ha ennek ellenére problémák adódnak a telepítés során, kérjük, vegye figyelembe, hogy előfordulhat, hogy a telepítő egyes Windows változatokon nem működik.

 

Ha további kérdése van a Freegames.hu-val kapcsolatban...
Írja meg nekünk email-ben és mi megpróbálunk minél hamarabb válaszolni.

 

 

 

©Copyright 2001-2018. www.Freegames.hu - Minden jog fenntartva.
Jogi feltételek - Impresszum - Médiaajánlat