Egyéb


Erre az oldalra azok a dolgok kerülnek, amik máshová sehogy sem passzolnak, például pályaszerkesztő, képernyővédők vagy rajzfilmek.

Kifestőnk a legnépszerűbb Freegames.hu figurák - az Elefánt és Zeusz - mellett mandalákat és OpArt képeket is tartalmaz. A képek kinyomtathatók és utána kiszínezhetők, kifesthetők.

A kifestő megnézéséhez és kinyomtatásához Adobe Acrobat PDF olvasó program szükséges. Ez ingyenesen letölthető, de valószínű, hogy már az Ön gépén is megtalálható.


Hippi képernyővédő

A Hippi képernyővédő az Ön képernyőjét nem kíméli jobban, mint a hagyományos képernyővédő, viszont az irodában egy üde színfoltot biztosít.

A képernyővédőt letöltés után futtassa, ekkor elindul a telepítő. Telepítés után, a többi képernyővédőhöz hasonlóan kezelhető. Ha gondjai vannak a telepítéssel, tanácsokat találhat a súgóban.

Letöltés: hippi-setup.exe.

 

Pályaszerkesztő a falbontó játékhoz

Mi is ezzel a programmal készítjük a falbontó játék pályáit - és ezzel most Ön is megpróbálkozhat. Ha úgy érzi jól sikerült, küldje el nekünk, szívesen beletesszük a játékba.

A beküldött pályákárt ellenszolgáltatás nem jár, de az Ön neve is bekerül a játékban látható Level Designers listába és így az Öné lehet a büszkeség és talán mások is gondolni fognak Önre játék közben...

A tervező indítása: ablakban - teljes képernyőn (kilépés: Alt+F4).

 

 

 

 

 

©Copyright 2001-2018. www.Freegames.hu - Minden jog fenntartva.
Jogi feltételek - Impresszum - Médiaajánlat